Dursun Dumangöz Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Milli ve kültürel değerleri benimsemiş bilgi sahibi, eleştirel düşünebilen , kendini ve çevresini sorgulayan dürüst üstün karakter sahibi, çalışkan, yeteneklerini keşfedip kendini geliştiren gençler yetiştirmekteyiz.

Başarılar: Okulumuz mezunları Yalova, İstanbul ve diğer Anadolu Liseleri ve değişik liselere gitmektedir.

Saatler: 09.00-15.50
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (226) 531-3165

WEB - https://dursundumangozortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KARŞIYAKA MAH. OKUL CAD. NO: 52 ARMUTLU / YALOVA

Öğretim Şekli :Tamgün

Yerleşim Yeri - Armutlu Şehir merkezindedir.

Adres - KARŞIYAKA MAH. OKUL CAD. NO: 52 ARMUTLU / YALOVA

Ulaşım Yalova Merkezden Armutlu Koop. Araçları ile. İstanbul´dan hergün karşılıklı İDO ile. Gemlik Armutlu otobusleri ile.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezindedir.Yalova İl merkezine 52 km. mesafededir.